Sponsor worden van de Rode Draak

Overweegt u sponsor te worden van de Rode Draak ?

U kunt ons als potentiële sponsor op diverse manieren helpen. Zo hebben we naast financiële steun ook baat bij kleding, stallingsruimte, onderhoudsmaterialen, etc. nodig.

Als tegenprestatie zijn er diverse mogelijkheden denkbaar. Zo kunt u denken aan naamsbekendheid door middel van uw logo/naam op onze sloep, riemen of onze wedstrijdkleding te laten zetten.

Wij zijn op zoek naar een hoofdsponsor.

Wanneer u onze hoofdsponsor wordt heeft u de beschikking tot het middengedeelte van de sloep. Daarnaast zijn overige wensen altijd bespreekbaar. Ook willen we graag de sponsoren kennis laten maken met sloeproeien. Misschien kunnen we u eens trakteren op een sportieve sloeproeiclinic in de door u gesponsorde sloep!

Uw naam op de sloep: Als hoofdsponsor heeft u beschikking tot het middengedeelte van de sloep en zijn overige wensen bespreekbaar.

Wilt u geen hoofdsponsor zijn, dan kunt per vlak* uw naam alsnog op de sloep laten zetten. Over de vormgeving van dit vlak zullen wij natuurlijk met u in overleg gaan.

Ook is het mogelijk om uw (bedrijfs)naam op de riemen te plaatsen. Ook hier zijn diverse mogelijkheden voor.

Naast de ‘geld’ sponsoren hebben wij ook een aantal dienstensponsors. Dit zijn bedrijven die ons helpen met het kranen van de sloep en die ons voorzien van een ligplaats of kleding e.d.

*exclusief kosten voor belettering (eens per twee jaar!)

Bij interesse kunt u contact opnemen via de mail (zie contactpagina) of vrijblijvend vragen naar de sponsorprospectus.