Sponsor worden van de Rode Draak

Overweegt u sponsor te worden van de Rode Draak ?

U kunt ons als potentiële sponsor op diverse manieren helpen. Zo hebben we behalve financiële steun ook kleding, stallingruimte, materialen, riemen etc. nodig.

Als tegenprestatie zijn er diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld qua naamsbekendheid, is het voor u erg aantrekkelijk om uw logo/naam op onze sloep, of op onze wedstrijd kleding te zetten.

Wij zijn op zoek naar een hoofdsponsor.

Wanneer u onze hoofdsponsor wordt heeft u de beschikking tot het middengedeelte van de sloep. Daarnaast zijn overige wensen altijd bespreekbaar. Ook willen we graag de sponsors kennis laten maken met het sloeproeien. Misschien kunnen we u eens trakteren op een sportieve sloeproeiclinic in de door u gesponsorde sloep!

Uw naam op de sloep: Als hoofdsponsor heeft u beschikking tot het middengedeelte van de sloep en zijn overige wensen bespreekbaar.

Wilt u geen hoofdsponsor zijn, dan kunt per vlak * uw naam alsnog op de sloep laten zetten. Over de vormgeving van dit vlak zullen wij natuurlijk met u in overleg gaan.

Ook is het mogelijk om uw (bedrijfs)naam op de riemen te plaatsen. Ook hier zijn diverse mogelijkheden voor.

Naast de ‘geld’ sponsors hebben wij ook een aantal dienstensponsors. Dit zijn bedrijven die ons helpen met het kranen van de sloep en die ons voorzien van een ligplaats of kleding ed.

*exclusief kosten voor belettering (eens per twee jaar!)